fbpx

3 paar = gratis verzending! 🆓🚚 Verzending binnen 3 werkdagen ⚡

Polityka prywatności

We respecteren en leven het recht op privacy van gebruikers na, daarom geven we hieronder de regels aan voor de verwerking van persoonsgegevens van mensen die de website gebruiken: www.pupstersocks.com.

Wij verzamelen en bewaren alle persoonsgegevens in overeenstemming met de bepalingen van Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van dergelijke gegevens, en tot intrekking van Richtlijn 95/46/WE (hierna: "GDPR") en de wet van 18 juli 2002 betreffende het aanbieden van elektronische diensten.

Beheerder persoonsgegevens

is de Beheerder van Persoonsgegevens verkoper - Adam Figaj, ondernemer die een niet-geregistreerd bedrijf leidt., ul. Leger Polskiego 55/9, 63-200 Jarocin, contactgegevens: e-mail: hello@pupstersocks.com

Data gebruik

Alle persoonlijke gegevens verzameld op de website www.pupstersocks.com worden alleen voor zover nodig gebruikt voor het technische beheer van de website, individuele ondersteuning, gebruikersadministratie en voor marketing en verzending van bestelde goederen en nieuwsbrieven.

Persoonlijke gegevens, zoals: voor- en achternaam, e-mailadres, evenals afleveradres en telefoonnummer, en in het geval van bedrijven ook het fiscaal identificatienummer - de gebruiker verstrekt vrijwillig, maar ze zijn in de eerste plaats nodig voor:

  • het sluiten van een verkoopcontract met hem, evenals service en uitvoering van de bestelling (rechtsgrondslag van artikel 6, lid 1, onder b) van de AVG) - voor de duur van het gesloten contract en schikkingen na voltooiing ervan;
  • nakoming van wettelijke verplichtingen die op de beheerder rusten (rechtsgrondslag van artikel 6, lid 1, onder c), van de AVG), waaronder:
  1. het uitgeven en bewaren van een persoonlijk verkoopdocument (factuur, ontvangstbewijs) - voor de periode waarin we volgens de regelgeving belastingdocumenten moeten bewaren,
  2. het afhandelen en afhandelen van eventuele klachten - tot het einde van de garantie of garantietermijn van bij ons gekochte producten;
  3. uitvoering van onze legitieme belangen (rechtsgrondslag van artikel 6, lid 1, onder f), van de AVG), d.w.z.:

– het uitvoeren van direct marketing – niet langer dan voor een periode van 5 jaar of totdat bezwaar is gemaakt tegen de verwerking van persoonsgegevens;

– selectie van diensten voor onze klanten, optimalisatie van onze producten of diensten op basis van klantcommentaar, optimalisatie van serviceprocessen op basis van het verloop van verkoop en after-sales service – analytisch doel;

– klanttevredenheidsonderzoeken en het bepalen van de kwaliteit van onze dienstverlening;

- het maken van statistieken en analyses voor onze interne behoeften - voor de periode waarin we uw gegevens opslaan voor andere doeleinden die in dit privacybeleid worden vermeld.

Voor de hierboven aangegeven doeleinden (afgezien van "uitvoering van het contract" en "uitvoering van wettelijke verplichtingen"), voeren wij profilering uit, d.w.z. geautomatiseerde analyse van uw gegevens en ontwikkeling van voorspellingen over voorkeuren of toekomstig gedrag (bijv. in het geval van marketing profilering, zullen we reclameboodschappen aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren).

In gevallen waarin u toestemming geeft voor de verwerking van uw gegevens, zal de inhoud van deze toestemming het doel bevatten waarvoor wij deze gegevens zullen verwerken. U kunt bijvoorbeeld uw vrijwillige toestemming geven voor de verwerking van uw persoonsgegevens, ook voor marketingdoeleinden, waaronder het ontvangen van commerciële informatie (vb. nieuwsbrief, informatie over promoties, enz.), bedoeld in de wet van 18.07.2002 juli 16.07.2004 betreffende de dienstverlening over de weg, evenals het contacteren van de Dienstverlener met behulp van telecommunicatie-eindapparatuur en automatische oproepsystemen voor direct marketingdoeleinden, in overeenstemming met de Wet van XNUMX Telecommunicatiewet.

Het verstrekken van persoonlijke gegevens door de gebruiker is vrijwillig, maar noodzakelijk om een ​​bestelling te plaatsen, zich te abonneren op de nieuwsbrief, of om gewoon contact met ons op te nemen, enz.

Aan wie kunnen we gegevens doorgeven?

We kunnen gebruikersgegevens overdragen aan andere bedrijven waarmee we samenwerken, d.w.z.: koeriersbedrijven, betalingsoperators, bedrijven die onze magazijnen onderhouden, hostingbedrijven (zij slaan gegevens voor ons op op hun servers), leveranciers en partners bij het verlenen van diensten met betrekking tot marketing en reclame, advocatenkantoren rechtspersonen, incassobedrijven, entiteiten die vorderingen kopen.

Bovenstaande verwerking kan er ook toe leiden dat gegevens worden verzonden naar gegevensontvangers buiten de Europese Unie. Gegevensoverdracht vindt daarbij plaats volgens de principes van de zgn. Privacy Shield (https://www.privacyshield.gov/welcome) of op basis van de zgn Modelcontractbepalingen van de Europese Commissie (http://ec.europa.eu/justice/data-protection/ international transfer / transfer / index_en.htm).

 

Gebruikersrechten

De gebruiker wiens gegevens worden verwerkt, heeft het recht om:

  • inzage in uw persoonsgegevens en een kopie daarvan ontvangen,
  • uw persoonsgegevens te corrigeren als ze niet kloppen, en ze aan te vullen als ze onvolledig zijn,
  • volledige verwijdering van uw persoonsgegevens (recht om vergeten te worden),
  • beperkingen op de verwerking van uw gegevens,
  • bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens voor analytische en statistische doeleinden,
  • een klacht indienen bij de voorzitter van de Gegevensbeschermingsdienst (indien hij van mening is dat de verwerking van zijn gegevens in strijd is met de bepalingen van de AVG).

De beheerder garandeert de vertrouwelijkheid van alle verstrekte persoonsgegevens. Het zorgt ervoor dat alle beveiligingsmaatregelen en maatregelen ter bescherming van persoonsgegevens worden genomen die vereist zijn door de bepalingen inzake de bescherming van persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden zorgvuldig verzameld en goed beveiligd tegen toegang door onbevoegden.

Analyse van webverkeer en cookies

Dit cookiebeleid is van toepassing op alle websites en mobiele applicaties die bij de website horen www.pupstersocks.com.
Door de websites en applicaties te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met dit beleid. Als u niet akkoord gaat met ons gebruik van cookies, moet u uw browserinstellingen op de juiste manier wijzigen of u afmelden voor het gebruik van websites en applicaties.

Wat zijn cookies?


Cookies zijn kleine bestandjes die bij je bezoek aan verschillende websites op internet worden opgeslagen en opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. Een cookie bevat meestal de naam van de website waarvan het afkomstig is, de "levensduur" van de cookie (d.w.z. zijn levensduur) en een willekeurig gegenereerd uniek nummer dat wordt gebruikt om de browser te identificeren van waaruit de verbinding met de website tot stand is gebracht.

Waarvoor gebruiken we cookies?


Pupster.pl gebruikt cookies voor verschillende doeleinden: om websites en applicaties sneller te laten werken en gebruiksvriendelijker te maken, om inhoud en advertenties beter af te stemmen op uw verwachtingen en interesses, en om anonieme, geaggregeerde statistieken te verzamelen die de functionaliteit en inhoud van websites en applicatie. Door cookies te gebruiken op de hierboven beschreven manier, identificeren we nooit de identiteit van gebruikers op basis van de informatie die in cookies is opgeslagen.

Wijzigingen in het privacybeleid

We veranderen ten goede voor u, dus in de toekomst kan het gebeuren dat we nog betere manieren vinden om uw gegevens te beschermen. Dan zijn wij genoodzaakt ons privacybeleid aan te passen, waarover wij u uiteraard zullen informeren.

Hoi! Selecteer uw valuta en land.

We verzenden momenteel naar de volgende landen:

Je taal: